O podjetju

O PODJETJU

1961 Dom, Janko Kožar s.p., je nepremičninsko podjetje v katerem zaposleni z 20 letnimi izkušnjami in znanjem s področja nepremičnin, želim prispevati k varnemu nakupu nepremičnin svojim naročnikom, kot tudi njihovo prodajo, oddajo ali najemu.
S svojim strokovnim delom vam želim zagotoviti varen in prijeten dom, ki bo to le ob varnem nakupu ali najemu nepremičnine.
Med prvimi sem opravil strokovni izpit za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja in tako pridobil tudi licenco pri Ministrstvu za okolje in prostor, kjer sem vpisan v Register nepremičninskih posrednikov.
Kot zakon predpisuje imam sklenjeno zavarovanje odškodninske odgovornosti, kar še dodatno podkrepi varnejši nakup in korektnost sodelovanja. Za celovito izpeljavo vključujem še dodatni strokovni kader za pripravo pogodb, cenitev, geodetskih storitev in ostalega.

Ciljni trg pri posredovanju je Ljubljana z okolico ter tudi na drugih predelih za zanimive in atraktivne nepremičnine po Sloveniji.

VIZIJA
Že pred ustanovitvijo družbe, vse od leta 1998 sem intenzivno vlagal v znanje, sledil spremembam zakonodaje in trga ter nabiral izkušnje. Vse to z razlogom, da lahko danes svojim naročnikom ponudim kompletno, kakovostno in varno storitev. Želim, da bo tudi v bodoče moje delovanje usmerjeno predvsem v zadovoljevanje želja in potreb vas naročnikov.

POSLANSTVO
Moje poslanstvo je zagotoviti ponudbo nepremičnin, ki bo odgovarjala potrebam mojih naročnikov. V ta namen se ob prvem kontaktu temeljiteje seznanim s potrebami svojih naročnikov oziroma jih povabim da na kak drug način sporočijo svoje želje in potrebe.

Svojim naročnikom lahko nudim kompleksno storitev. Poiščem primerno nepremičnino, tudi s povezovanje z drugimi agencijami, organiziram in vodim oglede nepremičnin, uredimo dokumentacijo, lahko pa tudi nudimo podporo pri urejanju financiranja, zavarovanja ter nato morebiti potrebno organizacijo obnove nepremičnine.